zondag, 10 januari 2021 16:40

DuckDuckGo √Privé Zoeken √Blokkeer Trackers √ Site Encryptie Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

DuckDuckGo

Internetgebruikers worden zich steeds bewuster van het feit dat ze online overal gevolgd worden. De privacy-vriendelijke zoekmachine DuckDuckGo merkt dat ook. Dagelijks verwerkt de site nu 30 miljoen zoekopdrachten per dag, de helft meer dan een jaar geleden.

Door te zoeken op Google, bouwt de zoekgigant een uitgebreid profiel van je op - een ware goudmijn voor adverteerders. Daarnaast worden zoekresultaten telkens nauwer op je afgestemd, zodat je telkens meer in je eigen informatie-bubbel terecht komt. DuckDuckGo wordt vaak genoemd als alternatief op Google, omdat de zoekmachine geen zoekgegevens van je opslaat.  

DuckDuckGo Is de snelst groeiende zoekmachine van het moment. Het grote voordeel van DuckDuckGo in vergelijking met de huidige zoekmachines is dat deze zoekmachine geen persoonlijke data opslaat. Je raakt daardoor dus niet verstrikt in je 'filter bubble'

Ben je er zat van dat Google alles van je weet? Stel een andere zoekmachine in je browser in! DuckDuckGo is een privacy-vriendelijke zoekmachine, die ook nog goed zoekt. Wij laten zien hoe je DuckDuckGo instelt als standaard zoekmachine in Google Chrome, Firefox, Edge en Safari op iOS en Mac.

Naar Duckdukgo

 

 

Read 668 times Last modified on zondag, 10 januari 2021 18:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.