Nokia CA 101D Micro USB datakabel origineel

Originele Micro-USB naar USB datakabel van Nokia, type CA-101D. Lengte: 18 cm. Geschikt voor mobiele telefoons en tablets met een Micro-USB aansluiting.

€ 4.95

lees verder

Mobiel Tablet accessoires
Product
 

Duracell DL2025 CR2025 knoopcel batterij

Lithium knoopcel batterij DL2025 / CR2025. Knoopcel batterij 2025 wordt onder andere gebruikt in rekenmachines en fotocamera's.CompatibiliteitslijstDuracell: 2025IEC, Varta, Panasonic, Seiko, Sony en Philips: CR2025Energizer/Ucar: ECR2025Kodak: KCR2025Rayovac/Vidor: KECR2025-1Andere merken: DL2025, KL2025

€ 1.85

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

Duracell MN21 12 Volt batterijen (2)

Duracell Security MN21 batterijen. Verpakt per 2 stuks. De batterij MN21 wordt onder andere gebruikt in afstandsbedieningen, beveiliging en in medische toepassingen.MN21 A23/K23A LRV08Ook bekend als: V23GA, 23A, GP23A, L1028, LRV08, LRV09, AG23, R23A, VR22, V23A, E23A, 3LR50, CN23A, LR23A, P23GA.

€ 2.95

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

Rayovac Extra Advanced type 312 bruin (6 pak)

Rayovac Extra Advanced gehoorbatterijen type 312. De batterijen zijn per 6 stuks verpakt in een bruine verpakking. Type 312 van Rayovac is gelijk aan de types: PR41, 312A, 312AE, ZL312, 312MF, DA312, ac312, ZA312, p312, 312DS en PR312H.Rayovac Extra Advanced batterijen bevatten nu geen kwik meer, omdat gehoorbatterijen sinds 1 oktober 2015 geen kwik meer mogen bevatten. Rayovac Extra Advanced batterijen zijn daardoor nu exact hetzelfde als Rayovac Acoustic Special batterijen. Het enige verschil zit in de verpakking.

€ 2.40

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

Rayovac batterijtester voor gehoorbatterijen

Met deze batterijtester van Rayovac kunt u alle types gehoorbatterijen testen. De batterijtester bevat ook een opbergvakje voor 2 gehoorbatterijen. Met behulp van deze batterijtester kunt u eenvoudig testen of uw gehoorbatterijen vervangen moeten worden. Nadat u de batterij op de tester heeft gelegd, wordt op het digitale scherm aangegeven of de batterij nog goed is.De batterijtester wordt geleverd met 2 LR44 batterijen.

€ 6.50

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

Rayovac 5 in 1 gereedschapsdoosje

Dit gereedschapsdoosje van Rayovac bevat 5 handige hulpmiddelen om snel, gemakkelijk en effectief een gehoorapparaat dagelijks schoon te maken en te onderhouden. Door dagelijks deze hulpmiddelen te gebruiken kunt u dure reparaties aan uw gehoorapparaat voorkomen. Het kan worden gebruikt voor alle gehoorapparaten.Het gereedschapsdoosje bevat de volgende hulpmiddelen:1. Borsteltje om eenvoudig oorsmeer te verwijderen.2. Haakje om oorsmeer uit smalle openingen in het gehoorapparaat te verwijderen.3. Hulpmiddel om luchtopeningen vrij te maken van oorsmeer.4. Haakje om het batterijklepje eenvoudig te kunnen openen.5. Magneet waarmee batterijen eenvoudiger in het gehoorapparaat geplaatst kunnen worden.

€ 12.95

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

Sony Xperia Tablet S screen protector set van Trendy8

Trendy8 screen protector set voor de Sony Xperia Tablet S SGP-T121 / SGP-T122 / SGP-T131. De set bevat 2 screen protectors, een schoonmaakdoekje en een kaartje om luchtbellen onder de screen protector te verwijderen. De screen protectors hebben een perfecte pasvorm en beschermen het beeldscherm van de tablet tegen krassen en stof.N.B. De screen protector folie is bij toestellen met een scherm met ronde randen kleiner dan het scherm, omdat de folie anders makkelijk loslaat door de ronde randen.

€ 4.95

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Glazen screen protector voor iPad 2 3 4

Screen protector van gehard glas voor de Apple iPad 2, 3 en 4. De screen protector wordt geleverd met 2 schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm eerst schoongemaakt kan worden. De glazen screen protector biedt een goede bescherming tegen valschade en krassen. De glazen screen protector bestaat uit helder glas met een dikte van 0,3 mm en een hardheid van 9H. Op het glas zit een ASF beschermfolie, dat ervoor zorgt dat het glas niet kan versplinteren bij breuk. Op de folie zit ook een laagje dat vingerafdrukken op het scherm vermindert.Dit type screen protector is vaak iets kleiner dan het scherm van de telefoon. Dat komt vooral doordat de randen van het scherm vaak iets gebogen zijn, terwijl de screen protector plat is.

€ 13.50

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Glazen screen protector voor iPad 9,7 inch (2017)

Glazen screen protector voor de Apple iPad 9,7 inch (2017). De screen protector wordt geleverd met 2 schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm eerst schoongemaakt kan worden. De glazen screen protector biedt een goede bescherming tegen valschade en krassen. De glazen screen protector bestaat uit helder glas met een dikte van 0,3 mm en een hardheid van 9H. Op het glas zit een ASF beschermfolie, dat ervoor zorgt dat het glas niet kan versplinteren bij breuk. Op de folie zit ook een laagje dat vingerafdrukken op het scherm vermindert.Dit type screen protector is vaak iets kleiner dan het scherm van de telefoon. Dat komt vooral doordat de randen van het scherm vaak iets gebogen zijn, terwijl de screen protector plat is.

€ 10.50

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Kangaro dummyboek A4 80 vel 140 gram

Kangaro tekenboek met een zwarte, harde kaft. Dit dummyboek in A4 formaat bevat 80 vel 140 grams blanco papier. Het dummyboek kan worden gebruikt voor schetsen, studies, (reis)verslagen, gedachten, aantekeningen en nog veel meer wat u aan het papier wilt toevertrouwen.De kaft van dit dummyboek biedt een goede bescherming, maar de kaft ziet er in werkelijkheid niet zo perfect uit als op de foto. Op de kaften van Kangaro dummyboeken zitten meestal ??n of meerdere krasjes en soms zijn de hoeken iets ingedeukt. Dit moeten wij dus uitsluiten voor de garantie, maar er is natuurlijk wel een retourmogelijkheid.

€ 5.85

lees verder

Schrijfblokken
Product
 

iPad 2 3 4 screen protector set van Trendy8

Trendy8 screen protector set voor de Apple iPad 2, 3 en 4. De set bevat 2 screen protectors, een schoonmaakdoekje en een kaartje om luchtbellen onder de screen protector te verwijderen. De screen protectors hebben een perfecte pasvorm en beschermen het beeldscherm van de iPad tegen krassen en stof.N.B. De screen protector folie is bij toestellen met een scherm met ronde randen kleiner dan het scherm, omdat de folie anders makkelijk loslaat door de ronde randen.

€ 4.95

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Glazen screen protector voor iPad Air 1 2

Screen protector van gehard glas voor de Apple iPad Air en iPad Air 2. De screen protector wordt geleverd met 2 schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm eerst schoongemaakt kan worden. De glazen screen protector biedt een goede bescherming tegen valschade en krassen. De glazen screen protector bestaat uit helder glas met een dikte van 0,3 mm en een hardheid van 9H. Op het glas zit een ASF beschermfolie, dat ervoor zorgt dat het glas niet kan versplinteren bij breuk. Op de folie zit ook een laagje dat vingerafdrukken op het scherm vermindert.Dit type screen protector is vaak iets kleiner dan het scherm van de telefoon. Dat komt vooral doordat de randen van het scherm vaak iets gebogen zijn, terwijl de screen protector plat is.

€ 13.50

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Glazen screen protector voor Samsung Galaxy Tab E 8.0

Screen protector van gehard glas voor de Samsung Galaxy Tab E 8.0. De screen protector wordt geleverd met 2 schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm eerst schoongemaakt kan worden. De glazen screen protector biedt een goede bescherming tegen valschade en krassen. De glazen screen protector bestaat uit helder glas met een dikte van 0,3 mm en een hardheid van 9H. Op het glas zit een ASF beschermfolie, dat ervoor zorgt dat het glas niet kan versplinteren bij breuk. Op de folie zit ook een laagje dat vingerafdrukken op het scherm vermindert.Dit type screen protector is vaak iets kleiner dan het scherm van de telefoon. Dat komt vooral doordat de randen van het scherm vaak iets gebogen zijn, terwijl de screen protector plat is.

€ 11.95

lees verder

Screen protectors voor tablets
Product
 

Horloge batterij V339 van Varta

Horloge batterij V339 is ook bekend als type 339 en SR614SW. De V339 knoopcel van Varta heeft een voltage van 1,55 Volt. Afmetingen: 6,8 x 6,8 x 1,4 mm. Electrochemisch systeem: zilver batterij.CompatibiliteitslijstRenata: 339Maxell, Panasonic, Sony: SR614SWIEC: SR614SW

€ 2.95

lees verder

Eenmalige batterijen
Product
 

50x Navulbare Quantore balpen rood medium

Doosje met 50 rode, navulbare balpennen van het merk Quantore. De balpennen hebben een metalen clip en een drukknop-systeem. De houder is in de kleur van de inkt. In de balpennen zit een standaard DIN-vulling.

€ 18.50

lees verder

Schrijfwaren
Product
 

Parker QuinkFlow balpenvulling zwart fijn

Zwarte Parker QuinkFlow balpenvulling met een fijne punt. De QuinkFlow inkt schrijft soepeler dan de reguliere Parker balpenvulling. Met de balpenvulling kan ongeveer 3500 meter worden geschreven. Parker standaardvullingen voldoen aan de ISO-12757-2 norm.

€ 5.10

lees verder

Schrijfwaren
Product
 

Paper Mate Flexgrip Ultra balpen rood medium

Rode Paper Mate Flexgrip Ultra balpen met een rode schrijfkleur. De balpen heeft een rubberen grip voor meer schrijfcomfort en bevat zeer heldere, watervaste inkt voor bijzonder soepel schrift. De balpen heeft een drukknop-systeem en een glanzende, massief metalen vatting. De schrijfbreedte is medium (1,0 mm).

€ 1.90

lees verder

Wegwerp balpennen
Product
 

Edding 3000 permanent marker 1,5 3mm rond rood

De Edding 3000 permanent marker heeft een ronde punt van 1,5 tot 3 mm en is geschikt voor bijna alle materialen, zoals bijvoorbeeld papier, karton, metaal, glas en kunststof. De permanent marker heeft een hoogwaardige aluminium houder. De inkt is watervast, sneldrogend, reukarm, lichtbestendig en wrijfvast.De permanent marker kan worden bijgevuld met MTK en T25 inkt.

€ 2.60

lees verder

Viltstiften
Product
 

Edding 3000 permanent marker 1,5 3mm rond geel

De Edding 3000 permanent marker heeft een ronde punt van 1,5 tot 3 mm en is geschikt voor bijna alle materialen, zoals bijvoorbeeld papier, karton, metaal, glas en kunststof. De permanent marker heeft een hoogwaardige aluminium houder. De inkt is watervast, sneldrogend, reukarm, lichtbestendig en wrijfvast.De permanent marker kan worden bijgevuld met MTK en T25 inkt.

€ 2.65

lees verder

Viltstiften
Product
 

Privacy glas screen protector voor iPhone 6 6S (4,7 inch)

Screen protector van gehard privacy glas voor de Apple iPhone 6 en 6S (4,7 inch). De screen protector wordt geleverd met 2 schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm eerst schoongemaakt kan worden. De glazen screen protector biedt een goede bescherming tegen valschade en krassen. De glazen screen protector bestaat uit privacy glas met een dikte van 0,3 mm en een hardheid van 9H. Het privacy glas zorgt ervoor dat er met maximaal een hoek van 60 graden op het scherm kan worden gekeken. Hierdoor kunnen anderen moeilijker meekijken op uw scherm. Dit biedt extra privacy.Op het glas zit een ASF beschermfolie, dat ervoor zorgt dat het glas niet kan versplinteren bij breuk. Op de folie zit ook een laagje dat vingerafdrukken op het scherm vermindert.Dit type screen protector is vaak iets kleiner dan het scherm van de telefoon. Dat komt vooral doordat de randen van het scherm vaak iets gebogen zijn, terwijl de screen protector plat is.

€ 6.50

lees verder

Screen protectors voor mobiele telefoons
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.