CooMas L STANDsr

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 29.99

lees verder

Product
 

Compact Single

Het Coleman Comfort-bed Compact Single is een luchtbed met een speciaal PVC laagje dat ervoor zorgt dat het luchtbed beter bestand is tegen lekkages. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. Dit rechthoekige éénpersoons matras is geschikt voor slaapkabines met een breedte van 130 cm.

€ 25.99

lees verder

Speelgoed Coleman
Product
 

Picnick cooler

Een innovatief assortiment koelproducten, waaronder lunchboxen met extra isolatie en een bagagekar met wielen om uw boodschappen koel te houden of een grote gezinspicknick naar het strand te maken.

€ 39.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

MiniMaxi

De Mini Maxi ™ 29 L heeft een inhoud van 29 liter precies de juiste grootte om de catering van een familie te behandelen voor een dagje uit. De tas klapt plat na gebruik en heeft verstelbare schouderbanden, handvatten en een zijvak.

€ 23.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

Play Doh My Little Pony Pinkie Pie Cupcake Party

Een feest voor My Little Pony fans! Met de Pinkie Pie Cupcake Party krijgt iedere ponyvriend een eigen cupcake. Met de kneedrol maakt Pinkie Pie kleurrijke slierten en met het partykanon krijgen de cupcakes een vrolijke bovenkant. Met vijf cupcake bekers, decoratievormpjes, twee medium en drie kleine potjes Play-Doh kan het feest beginnen!

€ 15.49

lees verder

Speelgoed Hasbro
Product
 

Gear Dotty schoudertas

De Ty Gear Dotty schoudertas is je ideale knuffel voor onderweg. Berg je spulletjes op in deze leuke, superzachte knuffeltas en je kunt op pad. De schoudertas heeft een verstelbare schouderband.

€ 14.99

lees verder

Notebook Ty
Product
 

X3 NonStick Schaar

De technologie met gebogen snijblad van de niet-plakkende Rexel X3-schaar levert 300% meer knipkracht dan een gewone schaar en heeft niet-plakkende bladen die gemakkelijk door plakkende of kleverige materialen heen snijden zoals zacht plastic, textiel en tape. De technologie met gebogen snijblad garandeert dat je van begin tot eind zeer krachtig knipt. De niet-plakkende X3-schaar is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt hem tot de ideale keus voor al jouw plakkerige knipwerk.

€ 5.99

lees verder

Speelgoed Rexel
Product
 

Premium Collection tweepersoons luchtbed

Het AeroBed Premium Collection tweepersoons luchtbed is een luxe laag luchtbed met een stabiele constructie en een fluweelzachte toplaag. Hierdoor voelt het luchtbed altijd fluweelzacht aan. Met de meegeleverde elektrische pomp is het luchtbed binnen een minuut opgeblazen. 's Ochtends laat je de lucht er via een groot ventiel weer uitlopen en kun je het luchtbed opvouwen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 119.00

lees verder

Speelgoed Aerobed
Product
 

Premium Collection verhoogd kingsize luchtbed

Dit AeroBed Premium Collection kingsizebed is voorzien van een opblaasbaar hoofdeinde. Het hoofdbord is handig om tegen te zitten en ook je kussen blijft beter op zijn plek liggen. Het luchtbed is voorzien van een fluweelachtige toplaag, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde elektrische pomp is je luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en is je luchtbed klaar om op te vouwen. Daarna kun je het opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 219.00

lees verder

Speelgoed Aerobed
Product
 

Air bed Single

Het High Peak Air bed Single is een luchtbed met zacht organisch viscose oppervlak biedt onvergelijkbaar comfort. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 15.99

lees verder

Speelgoed High Peak
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.